Review hotspot WAAR

Binnenkort een cadeau nodig voor een verjaardag, vaderdag of zomaar? Ga dan naar de nieuwe hotspot ‘WAAR’!

WAAR 1
WAAR is een cadeauwinkel met unieke, bijzondere, duurzame artikelen en lekkernijen. Als je de winkel binnenstapt word je overweldigd door een symfonie van kleuren die doet denken aan een souvenirwinkeltje op een ver, exotisch eiland. De fleurige tassen, kleurrijke sieraden, unieke woonaccessoires en fairtrade verzorgingsproducten maken dat je niets wilt missen en ieder hoekje van deze winkel wilt ontdekken.
WAAR 2

Ieder product heeft een eigen verhaal en één van de vijf keurmerken; fairtrade, recycle, fsc, organisch of ecologisch. Veel etenswaren hebben daarnaast ook het Max Havelaar keurmerk. Zo ondersteun je met jouw cadeautje arme boeren in Zuid-Amerika, Afrika of Azië maar ontlast je tevens het milieu doordat gebruik wordt gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal. Waar ik zelf erg om moest lachen is het ‘Olifantenpoep boekje’, notitieboekjes gedrukt op papier dat is vervaardigd uit poep van Sri Lankaanse olifanten.

Nodig jij binnenkort vrienden uit voor een etentje of moet je dit weekeinde bij familie op bezoek? Bij WAAR kun je tevens terecht voor de leukste kookboeken, biologische wijnen en niet alledaagse verjaardagskaarten. Een aanrader is de ‘No house wine Sparkling Rose’.
WAAR 24
Waar ik helemaal gek op ben zijn de verschillende smaken Tony’s Chocolonys die ze verkopen. Maar liefst zes smaken; melk chocolade, hazelnoot, pure chocolade, Tony’s melk/caramel en zeezout, Tony’s puur/merengue en kers en de Tony’s melk/coffee crunch. Pas op, want deze lekkernijen zijn erg verslavend. ;)
WAAR 18
WAAR is gevestigd op de Diagonaal 32 en is zeven dagen per week geopend. De gratis koffie staat klaar!
Bekijk de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie van de winkel.