Review Hotspot View Almere

Almere heeft er deze zomer weer een nieuwe aanwinst bij! Dit keer niet aan het Belfort maar aan het weerwater naast Cablepark Almere (waterskibaan). Toen ik aan kwam lopen had ik het gevoel dat ik zojuist mijn auto parkeerde bij Bloemendaal aan Zee en het terrein van Beachclub ‘Vroeger’ opliep. Ik dacht bij mijzelf: Wauw, dit ziet er te gek uit met al die loungegedeeltes in de kleuren wit en antraciet.

view-2

Ik zocht een tafeltje uit aan de waterkant met uitzicht op de waterskiërs en wakeboarders. Het was heerlijk weer dus erg druk bij Cablepark Almere. Superleuk uitzicht met de Skyline als achtergrond en op de voorgrond de wakeboarders die diverse stunts proberen.

view-6

Na de lunch- en dinerkaart goed te hebben bestudeerd, heb ik gekozen voor een gaspazcho en een panini kaas. De serveerster was erg vriendelijk en ik hoefde niet lang te wachten op mijn lunch. Ik moest ondertussen erg lachen om de leuke woordgrap dat op de T-shirts staan van het personeel. I’ll be there in a view seconds. Erg leuk bedacht.

view-16

De lunch was erg lekker! Gazpacho was heerlijk koud en de panini kaas (niet te zuinig met de kaas, top!) was heerlijk op de juiste tempratuur.De vriend met wie ik lunchte bestelde een uiensoep en ook hij vond het erg smakelijk, aanraders dus ;-)!

view-4

De prijs voor de lunch viel mij ook erg mee! Een prima prijs-kwaliteitsverhouding en dit geldt tevens voor de dinerkaart. Als nagerecht kregen we een heerlijk glaasje Cava MVSA. Deze Cava is met uiterste zorg gekozen door de manager van View Almere en hiervan zijn twee varianten (lichtzoet en zoet) beschikbaar. Naast Cava hebben ze ook een uitgebreide wijn-, cocktail- en drankenkaart.

view-21

Naast lunch, diner en een borrel kun je bij View Almere ook terecht voor vergaderingen, feesten en partijen. Daarnaast worden er ook regelmatig huwelijken voltrokken. View Almere is een prachtige locatie met een heerlijke nog simpele keuken, waar binnenkort ook nog eens leuke ‘Weerwater’ beach feestje ala Bloemendaal worden gegeven. In de gaten houden dus ;-)!

view-10