Review Hotspot Sjopping Mol

Afgelopen vrijdag nam ik een kijkje in de nieuwe pop-up store Sjopping Mol. Wauw, wat leuke ervaring! Ik werd hartelijk verwelkomd door de winkeljuffrouw, Muriël, die mij een rondleiding gaf door dit bijzondere doolhof van kunst en kitsch. Sjopping Mol is eigenlijk een verzamelnaam voor de winkeltjes van 22 Almeerse ondernemers die hier gezamenlijk een bonte verzameling van kunst, vintage, fotografie, design en accessoires te koop aanbieden. Mocht je al een keer bij Sjopping Mol zijn geweest, kom dan zeker nog eens want de collectie verandert voortdurend.

Sjoppingmol-34

Ik vergaap mij aan alle tassen, sieraden, beeldjes, lampen, boeken en kunst en kan wel uren staren naar de bijzondere foto’s aan de muur. Heb je nog een warme deken nodig voor een frisse zomeravond in de achtertuin? Hier vind je prachtige retro plaids in verschillende kleuren en formaten. Mijn favoriete spulletjes zijn de leuke notitieblokjes met de looks van een retro cassettebandje, lampen, krukjes en zonnebrillen.. oftewel; ik kan niet kiezen! Regelmatig organiseert Sjopping Mol ook activiteiten om het shoppen nóg leuker te maken; cocktailavonden, een bingoshow van Tante Samantha, voorleesdagen en DJ’s.

Sjoppingmol-27

Ben jij nog op zoek naar een bijzonder cadeautje? Shop dan even langs Sjopping Mol in Almere Buiten. Ze zijn gevestigd aan Noordeinde 190 en geopend van maandag tot en met zaterdag en daarnaast op alle officiële koopzondagen. Ben jij een creatieve ondernemer en wil jij ook jouw collectie tonen? Jij bent meer dan welkom om bij Stichting Art Culture langs te komen in de winkel. Sjopping Mol is geopend tot medio juli 2014.