Review Hotspot Hudson Bar & Kitchen

Almere heeft er weer een nieuwe hotspot bij, de Hudson Bar & Kitchen heeft zich gevestigd op het gezellige Belfort-plein. Sinds de opening begin juni ben ik hier al twee keer geweest, dus tijd voor een review!

Hudson-13

Bij het binnenlopen van dit restaurant ervaar je direct de laid back, Amerikaanse stijl. De inrichting geeft direct prijs waar het hier in grote lijnen om draait; smaakvolle burgers, bijzonder hotdogs en voortreffelijke milkshakes.  Tijdens mijn kennismaking met Hudson bezocht ik het restaurant met vrienden ter ere van mijn verjaardag. Voor borrelen, lunch en diner heeft Hudson een aparte menukaart. Wij begonnen de avond met het Bar Bites-menu en bestelden nachos, mini hamburgers en een smaakvolle prosecco-cocktail met vlierbloesemsiroop, geserveerd met ijs, munt en limoen. Yum! Vervolgens bestelden wij burgers, catch of the day en gewokte gamba’s. De malse Famous Hudson Burger is een echte aanrader. Vriendlief is vegetariër en bestelde de Veggie Bacon Cheese Burger met vegetarische producten van de Amsterdamse Vegetarische Slagerij.

Hudson-9

Tijdens mijn tweede bezoek heb ik de lunchkaart uitgeprobeerd, met belegde broodjes, omeletten, tosti’s en de eerder genoemde burgers en hotdogs. Ik kon het niet laten en bestelde een Snoop Dog, ofwel een hotdog met uitjes en jalapeño pepers. Lekker!

Hudson-16

Hudson is een gezellig restaurant met een relaxte sfeer en prima eten. Let wel op; het personeel is nieuw en heeft ogenschijnlijk nog weinig horeca ervaring. Het kan dus iets langer duren voordat jouw gerechten daadwerkelijk op tafel verschijnen, maar de keuken is uitstekend en het is het wachten waard. Wij kregen zelfs een oreo-milkshake als dank voor het geduld. Jammie!

Hudson-18