Almere Weekend Guide 19 t/m 21 september

image
Er staat weer een heerlijk nazomerweekend voor de deur! Wellicht zijn het de laatste mooie dagen van het jaar, dus daar moeten we zeker nog van gaan genieten. Een tip: ga lekker lunchen bij Poortdok en kies voor een heerlijke frisse kipsalade of een gazpacho! Of ga naar IJspressi voor een ijsje of ijsbonbon.

Zelf ben ik dit weekend in Parijs te vinden, maar ik vertrek niet zonder een aantal weekendtips voor het weekend te hebben gegeven! Als het zonnetje blijf schijnen ga gezellig langs bij VIEW Almere voor een lunch, borrel en/of diner. Zin om sportief bezig te zijn? Ga dan langs bij Cablepark Almere en maak een rondje op het Weerwater met waterski’s. Zomerdagen moeten natuurlijk wel met cocktails worden afgesloten! Hudson organiseert op zaterdagavond een ‘Cocktail Hour’ tussen 22:00 en 23:00 uur. Alle cocktails zijn dan €6,50. Aanraders zijn: Caipirinha Brazilan Party, Hudson split en de 43 Sour.

Ga na de ‘Cocktail Hour’ meteen door naar ANNO of Club Cell. Bij ANNO draait DJ Dekker achter zijn decks en in Club Cell organiseert ‘House Rituals’ hun feest. Met DJ’s als Leroy Styles en de Village Brothers. Beide feesten starten om 23:00 uur! Heerlijk, twee fijne housefeestjes op één avond! Of ga naar Backstage Almere, zij vieren hun 1-jarig bestaan! Entree gratis en open vanaf 23:00 uur.

Word je zondag wakker en je hebt nog niet genoeg gefeest? Ga dan naar ANNO, want vanaf 16:00 organiseren zij een Salsa Party! Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en Merengue. Ook zijn de Mojitio’s en Caipirinhas, maar €6,00 euro! Het feest duurt tot 22:00 uur en er is gratis entree!

Things to do in Almere this weekend, alles op een rij:

Filmhuis, Magic in the Moonlight 19 september (19:30 uur – niet leden €8,50, De Nieuwe Bibliotheek)

Vrijdagavond lekker feesten met verschillende DJ’s, 12 september ANNO Almere (23:00 uur, gratis entree)

Filmhuis, Lucia de B 20 september (14:00 uur – niet leden €8,50, De Nieuwe Bibliotheek)

Nieuwste films, Bioscoop Utopolis

Biologische Boerenmarkt, elke zaterdag van 09:30 tot 13:00 uur (Stadsboerderij) voor echte (biologische) Foodlovers als ik ;-)

Varen op de Noorderplassen, Huur een sloep of BBQ donut bij Boei 2

Corrosia Filmhuis, 20 september (20:00 uur, entree €5)

- Muziek: Open podium, laatste keer! zaterdag 20 september, Schouwburg Almere, 20:00 uur

Zaterdagavond lekker feesten met DJ Bert Dekker, 20 september ANNO (23:00 uur, entree €5-7,50)

- 1 year Anniversary, Backstage Almere 20 september (23:00 uur, Entree is gratis)

- House Rituals, Club Cell zaterdag 20 september (23:00 uur, entrée €10)

Bowlen, Bowling Almere (dinsdag t/m zondag geopend) tarief ligt rond de €27,50 per uur per baan.

Lekker shoppen in Almere Centrum, 21 september Koopzondag + Citymall Music Me & Mr Janssen op het Belfort (12:00 – 17:00 uur)

Strandbad Duin, Beleef op het noordelijke deel van het Almeerderstrand deze zomer het échte strandgevoel met vlonders, bankjes en speelaanleidingen! (de gehele zomer open, gratis toegang)

X Roxanne

P.s. Aanstaande donderdag draait Django Unchained tijdens de openluchtfilm op het Stadhuisplein (gratis en vanaf 20:30 uur!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *