Almere Weekend Guide 5 t/m 7 september

image

Het weekend is weer in zicht en het belooft een gezellig weekend te worden in Almere! Ik ben zelf voornamelijk aan het werk op het Almere Haven Festival, welke plaats vindt op vrijdag, zaterdag en de zondag (de proeverij is een aanrader b.t.w. ;-)!). Dus kom ook gezellig langs! Klik hier voor meer info.

Naast het Almere Haven Festival vindt er op zaterdag nog een festival plaats, namelijk het EDM festival. Dit is een gezellig familiefestival op het Almeerderstrand van 15:00 tot 00:00 uur. Neem je picknickspullen mee en geniet van zelf meegebrachte consumpties (geen glas) en de muziek van verschillende DJ’s. Het festival is links van Poortdok te vinden ;-)

Ook vindt op zaterdag de ‘Grand Opening’ van Sjopping Mol plaats. Sjoppingmol is een winkel in het centrum van Almere Buiten waarin meer dam veertig Almeerse ondernemers hun kunst, vintage, leuke cadeaus, fotografie, design, accessoires en handwerk verkopen. Sjoppingmol is een tijdelijke Pop-up store van stichting Art Culture en was al een tijdje open in het voorjaar en is nu weer heropend. Klik hier voor meer informatie over Sjoppingmol.

Grijp je kans want dit is ook het laatste weekend van PICNIC! Een geweldige theatershow aan het Almeerderstrand. Klik snel voor kaarten hier. Tip: ga ervoor lekker lunchen of avondeten bij Poortdok! De salade met kip + brood is een heerlijke aanrader!


Things to do in Almere this weekend, alles op een rij:

Filmhuis, The Double 5 september (19:30 uur – niet leden €8,50, De Nieuwe Bibliotheek)

Theatervoorstelling PICNIC (Vis à Vis), t/m 7 september bij het Almeerderstrand

- Almere Haven Festival, 5, 6 en 7 september in Almere Haven

Vrijdagavond lekker feesten met verschillende DJ’s, 5 september ANNO Almere (23:00 uur, gratis entree)

Nieuwste films, Bioscoop Utopolis

Biologische Boerenmarkt, elke zaterdag van 09:30 tot 13:00 uur (Stadsboerderij) voor echte (biologische) Foodlovers als ik ;-)

- Sjopping Mol, Grand opening 6 september (Noordeinde 190), 13:00 uur

Cinema Curioso, Het nieuwe filmhuis bestaat 1 jaar: tijd voor een speciale middag! 6 september (14:00 tot 16:00 uur, €5 entree incl. hapje en drankje)

Varen op de Noorderplassen, Huur een sloep of BBQ donut bij Boei 2

Corrosia Filmhuis, 6 september (20:00 uur, entree €5)

Zaterdagavond lekker feesten met DJ Chris Deluxe, 6 september ANNO (23:00 uur, entree €5-7,50)

- Cather, Club Cell zaterdag 6 september (23:00 uur, entrée €10)

Bowlen, Bowling Almere (dinsdag t/m zondag geopend) tarief ligt rond de €27,50 per uur per baan.

Lekker shoppen in Almere Centrum, 7 september Koopzondag (12:00 – 17:00 uur), met een optreden van The Benefit Thieves op het Belfort

Strandbad Duin, Beleef op het noordelijke deel van het Almeerderstrand deze zomer het échte strandgevoel met vlonders, bankjes en speelaanleidingen! (de gehele zomer open, gratis toegang)

X Roxanne

P.s. Op zondag 28 september is de Streekparade weer in de stad te vinden ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *