Almere Weekend Guide 29 t/m 31 augustus

image

Yeah, weekend! Ik zelf zit midden in een verbouwing thuis dus ik zelf zal niet veel meemaken van het weekend in Almere ;-). Maar natuurlijk zal ik wel een paar weekendtips voor dit weekend meegeven! In Poort zijn er bijvoorbeeld al twee festivals, namelijk de allereerste SuriPoort festival en Shiv Mandir Parade Festival. Deze twee festivals vinden beide plaats op zaterdag 30 augustus.

Daarnaast viert Club Cell morgen hun 1-jarig bestaan met een heus “1 year anniversary” Party! Met DJ DYNA die voor de heerlijke sound zorgt! Daarnaast komen er nog meer DJ’s en artiesten maar dit wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt! Als het verbouwen voorspoedig loopt gaan we zeker even een cocktail drinken en een dansje doen ;-)! Meer informatie en op zoek naar tickets? Klik hier.

Ook vind dit weekend de laatste ‘Zondag bij de Jutter’ plaats met DJ’s die deze middag zullen vullen met zomerse beats zoals: TuneDriverZ, Josh Rumble, Lounatix en Jonathan O’Niels. Met heerlijke cocktails en fingerfood kan jouw zondagmiddag niet meer stuk! Let op: gaat alleen door met droog weer. ;-)

Afgelopen woensdag was ik bij PICNIC van theatergroep Vis a Vis! Een echte aanrader! Dit theatergezelschap speelt sinds vier jaar in een buitentheater naast het Almeerderstrand en PICNIC is hun derde succesvolle voorstelling. In een wervelende voorstelling van ruim anderhalf uur wordt het verhaal verteld van een echtpaar dat samen naar het bos gaat voor een picknick. Hier kruisen zij op onfortuinlijke wijze het pad met een onguur type die een koffer met geld bij zich draagt. Dat is het begin van een hilarische verhaallijn die tegelijkertijd spannend en grappig is. Een aanrader voor jong en oud!

Things to do in Almere this weekend, alles op een rij:

- Filmhuis, Joe 29 augustus (19:30 uur – niet leden €8,50, De Nieuwe Bibliotheek)

- Theatervoorstelling PICNIC (Vis à Vis), t/m 7 september bij het Almeerderstrand

- Vrijdagavond lekker feesten met verschillende DJ’s, 29 augustus ANNO Almere (23:00 uur, gratis entree)

- Nieuwste films, Bioscoop Utopolis

- Biologische Boerenmarkt, elke zaterdag van 09:30 tot 13:00 uur (Stadsboerderij) voor echte (biologische) Foodlovers als ik ;-)

- Varen op de Noorderplassen, Huur een sloep of BBQ donut bij Boei 2

- SuriPoort festival, 30 augustus Almere Poort (12:00 – 21:00 uur)

- Shiv Mandir Parade festival, 30 augustus Almere Poort (vanaf 12:00 uur)

- Corrosia Filmhuis, 30 augustus (20:00 uur, entree €5)

- Zaterdagavond lekker feesten met DJ Chris Deluxe, 30 augustus ANNO (23:00 uur, entree €5-7,50)

- 1 year anniversary, Club Cell zaterdag 30 augustus (23:00 uur, entrée €10)

- Zondag bij de Jutter, 31 augustus (vanaf 16:00 uur)

- Bowlen, Bowling Almere (dinsdag t/m zondag geopend) tarief ligt rond de €27,50 per uur per baan.

- Lekker shoppen in Almere Centrum, 31 augustus Koopzondag (12:00 – 17:00 uur)

- Strandbad Duin, Beleef op het noordelijke deel van het Almeerderstrand deze zomer het échte strandgevoel met vlonders, bankjes en speelaanleidingen! (de gehele zomer open, gratis toegang)

X Roxanne

P.s. Op 6 september opent Pop-up Store ‘Sjopping Mol’ weer haar deuren in Almere Buiten ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *